Vælg side

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

BLACK FRIDAY - SPAR 10% PÅ ALT I BUTIKKEN!

– også i forvejen nedsatte varer, og andre Black Friday tilbud. Ja, ALT også 3D printere og filamenter – Open By Night helt til kl. 22.00 – Fredag d. 26/11

Tilbuddet gælder kun ordre lagt og bestilt, ved personligt fremmøde, i vores fysiske butik på Industrivej 14, 8963 Auning, så kig forbi!

BLACK WEEK - SPAR 15% PÅ ALT FIBERLOGY FILAMENT!

Vi har skåret 15% af prisen på alle Fiberlogy filamenter.

Vælg fra hele deres sortiment af PLA, PETG, Carbon, Wood, Satin, Silk, CPE, HD med mange flere.

Tilbuddet gælder t.o.m. søndag d. 28/11-2021

OM 3DPRINTED.DK

Vi sælger kun de produkter vi selv vil bruge og som vi mener har en vis kvalitet i forhold til prisen – Det er vores garanti til dig.

Vi har arbejdet med 3D print siden 2015, hvor vores fokus har været rettet mod B2B marked med henblik på produktion af prototyper, custom designs, reservedele, brand materialer og meget andet. Flere år med produktion af 3D emner har dannet et tydeligt billede af hvad der virker og hvad der ikke virker og det er den viden vi har brugt for at finde de rette produkter til dig.

CREALITY 3D printer

Shenzhen Creality3D Technology Co, Ltd. blev grundlagt i 2014 og er en af ​​de første virksomheder med produktion af 3D printere i Kina. Creality3D har stor fokus på 3D udvikling, fremstilling og naturligvis salg. Creality3D producerer, udover 3D printere, også tilbehør, forbrugsstoffer og reservedele til 3D printere. Idag er Creality3D et af de største og mest stabile producenter af 3D printere. Vi har allieret os med Creality3d mest af alt fordi vi har arbejdet med dem i mange år og fordi de producerer 3d printere af høj kvalitet.

Gå til Creality 3D’s hjemmeside

Currency
EUR Euro
USD United States (US) dollar