Vælg side

Om Creality3D

Shenzhen Creality3D Technology Co, Ltd. er en kinesisk virksomhed grundlagt i 2014. Og faktisk en af ​​de første virksomheder der startede produktion af desktop 3D printere i Kina og egentlig hele verden. Det er en virksomhed med stor fokus på udvikling, fremstilling og naturligvis salg af deres 3d printere. Udover 3D printere producerer de også tilbehør, forbrugsstoffer og reservedele til 3D printere. I dag er de en af de største og mest tilpasningsvillige producenter af 3D printere i verden. De eksporterer bl.a. til Europa, Amerika, Australien, Rusland, England, Tyskland, Singapore, Egypten, Indien og mange andre lande.

Creality3D CR-10 er et godt valg for nye brugere, som ønsker at prøve sig frem med 3D print. Samtidigt er deres printere oplagte for mere avanceret brugere, der ønsker at kunne modificere 3D printere, med deres egne idéer. Patenteret teknologi med aluminium V-slidsleje + præcisionsrulle med høj positioneringsnøjagtighed for at få printeren til at arbejde let og for at opnå højere kvalitetsprint. Den samme opbygning som kendes fra store CNC maskiner. Gennemtestet, stabilt og driftsikkert. Printeren har et enkelt design, den er let at fejlfinde på og nem at reparerer, hvis noget går i stykker.

Det er bl.a. grunden til hvorfor vi har valgt ikke at satse på mange producenter. Vi har valgt at satse alene på Creality3d grundet deres designs, deres produktion og deres fleksibilitet.

Alle produktioner fra Creality3D får CE, FCC, ROHS internationale kvalitets- og miljøcertificering.

Det er også en virksomhed med samarbejder og udvikling på kryds og tværs. Tsinghua University, Peking University, Shenzhen Universitet samt andre prominente gymnasier og virksomheder verden over er nogle af de samarbejdspartnere.

Se alle Creality3d printere her.

Solgte 3D printere

Creality3D er en af de største 3d printer produktions virksomheder i verden med en produktions kapacitet på mere end 50.000 printere årligt. I 2014 producerede de 3.000 3d printere og i 2015 mere end 3-dobbelt dette, og siden er antallet blot steget stødt.

2014

2015

2016

2017

2018

2019

Creality3d - CE Certification
Creality3d - ROHS Certification
Creality3d - FC Cert
Currency
EUR Euro