3D Printer - Creality 3D CR-10 3D Printer

Creality 3D CR-10 DIY

Mød en af markedets største DIY 3D printer! Med et byggevolumen på op til 0,5 meter i alle retninger, lægger Creality3D CR-10 sig i toppen af fødekæden, hvad angår 3D print størrelse. CR-10 er 90% samlet når du modtager den – Du skal bruge 20 min. på at samle enheden, så du er hurtigt i gang med at printe dit første …

OM 3DPRINTED.DK

Vi sælger ikke bare 3D printere og filamenter. Vi sælger kun de produkter vi selv vil bruge og som vi mener har en vis kvalitet i forhold til prisen – Det er vores garanti til dig.

Vi har arbejde med 3D print de seneste 3 år, hvor vores fokus har været rettet mod B2B marked med henblik på produktion af prototyper, custom designs, reservedele, brand materialer og meget andet. Flere år med produktion af 3D emner har dannet et tydeligt billede af hvad der virker og hvad der ikke virker og det er den viden vi har brugt for at finde de rette produkter til dig.

OM CREALITY 3D

Shenzhen Creality 3D Technology Co, Ltd. blev grundlagt i 2014 og er en af ​​de første virksomheder med produktion af 3D printere i Kina. Creality 3D har stor fokus på 3D udvikling, fremstilling og naturligvis salg. Creality 3D producerer, udover 3D printere, også tilbehør, forbrugsstoffer og reservedele til 3D printere. Idag er Creality 3D et af de største og mest stabile producenter af 3D printere. Creality 3D eksporterer til Europa, Amerika, Australien, Rusland, England, Tyskland, Singapore, Egypten, Indien og mange andre lande ..

Gå til Creality 3D’s hjemmeside